Waarom een coach?

Zojuist las je het verslag van mijn eerste hele triatlon in 2013, Challenge Barcelona. Ik had zoveel vragen en zoveel onzekerheden, meer dan ik hier heb opgeschreven;-), dat ik besloot voor mijn volgende triatlon een coach te zoeken en het anders aan te pakken.

Toen ik de juiste coach eenmaal had gevonden, gaf dit direct een stuk ontspanning. Weg waren mijn vele onzekerheden en ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Sindsdien geniet ik werkelijk van een wedstrijd en kan ik me concentreren op mijn prestaties. Natuurlijk is er altijd een gezonde wedstrijdspanning, nodig om optimaal te kunnen presteren. Maar of ik genoeg -en op de juiste wijze- train, rust  en met mijn voeding omga, daar ben ik inmiddels van overtuigd! Dit komt direct tot uiting in mijn prestaties die sindsdien alleen maar beter zijn geworden. Ik weet nu hoe ik het beste uit mezelf kan halen, zonder mijn lichaam en geest uit te putten!

Inmiddels ben ik, geïnspireerd door mijn eigen coach, zelf al een tijd actief als triatlon coach. Begin je net, heb je al een aantal triatlons gedaan of wil je gewoon je prestaties verbeteren of je trainingen eens kritisch laten doorlichten? Ben je op zoek naar een coach met veel ervaring?

Benieuwd?

Vul het formulier in en ik neem contact met je op! Je mag me natuurlijk ook altijd whatsappen of bellen!

Aanmelden Bel mij

Gegevens

Triapeak
Zuiderdiepstraatweg 2G
3251 LW Stellendam

+31 (0)6 238 77 917
info@triapeak.nl

KvK 67303323

Contact

Maak uw keuze...
Algemene informatie
Coaching traject
Ander, namelijk...

© 2019 - Triapeak - Privacy

Delen